Aan de Allee B&B

Midweekkorting:

NIEUW: 4 overnachtingen, maandag tot vrijdag €300,00 (zonder ontbijt) op basis van beschikbaarheid.

Wij vinden het belangrijk dat u als gast in het middelpunt staat maar respecteren ook uw privacy en rust . Graag willen wij u een  onvergetelijk verblijf aanbieden door de combinatie van onze  gastvrijheid,  een comfortabele B&B en een schitterende omgeving.

Ligging

B&B ‘Aan de Allee’  ligt in een zijstraatje, aan het eind van een laan (met aan weerszijden een dubbele rij beuken) genaamd De Middachterallee, aan de rand van het liefelijke dorpje De Steeg, gemeente Rheden. Deze allee is uitgeroepen tot Rijksmonument wegens zijn unieke en indrukwekkend mooie uitstraling.

Er is weinig verkeer in het doodlopende straatje.

Het gebouw

Het huisje is vrijstaand en gelijkvloers, u zult hier een grote mate van privacy ervaren.  Er is parkeerruimte direct naast de B&B, dus geen gesjouw met koffers!

Indeling

Entree, eigen voordeur en een halletje

De eet-woonkamer heeft een eikenhouten parketvloer, marmeren schouw en haard tevens een sfeervolle en gezellige inrichting. Keuken en openslaande deuren naar een besloten terrasje. Daarnaast een aparte slaapkamer (2personen)  met een aangrenzende badkamer met (douche) en een aparte w.c.
Er is veel aandacht besteed aan details en de afwerking voor een gevoel van luxe en comfort.

Ontbijt

Wij presenteren een smaakvol ontbijt met verse en streekgebonden producten, dit in overleg met onze gasten.


Presentatiepagina van bed en breakfast 'Aan De Allee' B&B in De Steeg