Aan de Allee B&B

Wij vinden het belangrijk dat u als gast in het middelpunt staat maar respecteren ook uw privacy en rust . Graag willen wij u een  onvergetelijk verblijf aanbieden door de combinatie van onze  gastvrijheid,  een comfortabele B&B en een schitterende omgeving.

 

Mét of zonder ontbijt mogelijk!

De prijs van de B&B- overnachting is gebaseerd op een overnachting (of meerdere overnachtingen) mét ontbijt. U heeft tevens de keuze om te overnachten zónder ontbijt.  Of wanneer u enkele dagen gebruik maakt van onze B&B, bijvoorbeeld maar één keer besluit een ontbijt te nemen. De kosten (€7.50 per persoon per ontbijt) worden dan in mindering gebracht.

 

Ligging

B&B ‘Aan de Allee’  ligt in een zijstraatje, aan het eind van een laan (met aan weerszijden een dubbele rij beuken) genaamd De Middachterallee, aan de rand van het liefelijke dorpje De Steeg, gemeente Rheden. Deze allee is uitgeroepen tot Rijksmonument wegens zijn unieke en indrukwekkend mooie uitstraling.

Er is weinig verkeer in het doodlopende straatje.

Het gebouw

Het huisje is vrijstaand en gelijkvloers, u zult hier een grote mate van privacy ervaren.  Er is parkeerruimte direct naast de B&B, dus geen gesjouw met koffers!

Indeling

Entree, eigen voordeur en een halletje

De eet-woonkamer heeft een eikenhouten parketvloer, marmeren schouw en haard tevens een sfeervolle en gezellige inrichting. Keuken en openslaande deuren naar een besloten terrasje. Daarnaast een aparte slaapkamer (2personen)  met een aangrenzende badkamer met (douche) en een aparte w.c.
Er is veel aandacht besteed aan details en de afwerking voor een gevoel van luxe en comfort.

Ontbijt

Wij presenteren een smaakvol ontbijt met verse en streekgebonden producten. De samenstelling van het ontbijt wordt in overleg met onze gasten op maat aangepast.


Presentatiepagina van bed en breakfast 'Aan De Allee' B&B in De Steeg